پرسش های متداول
درب زودپز را زمانی می توان باز کرد که سرد شده و بخار داخل زودپزکاهش یافته باشد، هنگامی که نشانگر قفل یا نشانگر خروج بخار(بستگی به مدل زود پز دارد) به طور کامل پایین رفته باشند.
شما می توانید از این زودپز برای بخارپز کردن استفاده کنید. این زودپز از کیفیت بالایی برای پخت و پز سبزیجات برخوردار است: به عنوان مثال ویتامین ها و مواد مغذی سبزیجات را حفظ می کند.
-بیش از 750 میلی لیتر(3لیوان) مایعات استفاده کنید.
-ازسبد مخصوص بخارپز کردن استفاده کنید. آن را بر روی دیواره دیگ و یا پرچ های کناری دیگ (بستگی به مدل زود پز دارد) قرار دهید و مراقب باشید که غذا در آب غوطه ور نشود.
قبل و بعد از پخت غذا ، آن را درون زودپز نگهداری نکنید. غذای آماده خود را درون ظرفی در بسته و درون یخچال نگه داری کنید.
این موارد را بررسی کنید:
- زمان پخت
- بررسی کنید که آیا با افزایش حرارت، فشار به میزان لازم افزایش می یابد؟
- وضعیت مناسب درجه تنظیم کننده خروج بخار را بررسی کنید.
- میزان مایعات را بررسی کنید.
زمان پخت غذا در زودپزها 2 برابر بیشتر از زودپز های قدیمی است. ابتدا با دستورالعمل های پختی که در کتاب دستورالعمل های پخت مواد غذایی که همراه زودپز ارائه شده است کار خود را آغاز کنید. هنگامی که کاملا با اصول آن آشناگشتید می توانید این دستورالعمل هارابه دیگر مواد غذایی نیز اعمال کنید. ازاین امراطمینان حاصل کنید که حداقل 250میلی لیتر(1لیوان) از مایعات را درون زودپز قرار داده باشید.
برای این کار دو روش وجود دارد :
خروج آهسته بخار
- به تدریج سوپاپ تنظیم خروج بخار را به موقعیت خروج بخار (بر روی سوپاپ با تصویر بخار مشخص شده است) تغییر دهید. از این روش برای خورش ها، سبزیجات، گوشت و ماهی استفاده کنید.
خروج سریع بخار
- زودپز را مستقیما زیر شیر آب سرد قرار دهید به گونه ای که جریان آب بر روی قسمت فلزی درب زودپز جریان پیدا کند. از این روش برای غذاهایی که پایه آنها مایعات است استفاده می کنیم غذاهایی چون سوپ، برنج، ماکارونی، پودینگ شیر، فرنی یا شیرینی با تخم مرغ، کیک و پودینگ. در دستورهای غذایی که شامل برنج و پاستا هستند یا غذاهایی که درصد مایعات و لعاب بالایی دارند، برای جلوگیری از پرتاب مایع از سوپاپ بخار به تدریج سوپاپ تنظیم بخار را بر روی خروج بخار قرار دهید.
هنگامی که شاخص فشار به پایین ترین درجه رسید، نشان دهنده این است که تمام بخار خارج شده است.
حداقل 250 میلی لیتر (برابر با 1 لیوان) مایع استفاده کنید.
در طول 5 دقیقه ابتدایی عدم وجود فشار طبیعی است. دمای بخار درون زودپز در حال بالا رفتن است. اما اگر بعد از 5 الی 10 دقیقه دمای فشار بالا نرود لطفا موارد زیر را بررسی کنید:
- از روشن بودن شعله اجاق گاز اطمینان حاصل فرمائید و شعله را در حالت حداکثر تنظیم کنید.
- درب زودپز به درستی بسته شده باشد.
- واشر به طور صحیح قرار گرفته و کثیف یا منحرف نشده است.
- آب کافی در مخزن آن قرار داده باشید: حداقل 300 میلی لیتر (دو لیوان)
- سوپاپ تنظیم فشار به درستی تنظیم شده باشد، سوپاپ تنظیم فشار بر روی یکی از حالتهای پخت قرار گرفته باشد(بستگی به نوع مدل دارد)
- نشان گر قفل یا نشانگر فشار مسدود نباشد (بستگی به نوع مدل دارد)
- در هر صورت به راهنمای کاربر که همراه زودپز شما است مراجعه کنید.
از منابع گرمایی (اجاق گاز) مناسب استفاده نمایید. به دستورالعمل های موجود در خصوص استفاده مناسب از منابع گرما مراجعه کنید. مدل هایی که دارای ویژگی های انحصاری و منحصر به فرد ما هستند بر روی انواع سطوح پخت و پز از جمله سطوح القایی بسیار عالی عمل می نمایند. از سطوحی استفاده کنید که قطر آنها کمتر از قطر پایه زودپز شما نباشد و یا برابر با آن باشد و توجه داشته باشید در پخت بر روی شعله ، نباید زبانه آتش از لبه زودپز بالاتر بزند، در این صورت ممکن است دسته زودپز شما بسوزد.
- دیگ زودپز کاملا پر شده است.
- شعله و دمای اجاق بسیار بالاست.
- سوپاپ خروج بخار،پین نشان گر قفل و دستگاه ایمنی زود پز به علت تعمیر و نگه داری نا مناسب و جلوگیری از عملکرد نرمال مسدود شده اند.
قبل از باز کردن زودپز از این امر اطمینان حاصل نمایید که تمام بخار درون آن آزاد شده است و نشان گر قفل نیز پایین رفته است. اگر اطمینان دارید که تمام بخار آزاد شده است، زودپز را تکان دهید و توجه کنید که آیا نشان گر قفل یا نشان گر فشار(بستگی به مدل زودپزدارد) پایین می یابد. اگر اینگونه نبود، زود پز را زیر فشار جریان آب سرد قرار دهید و دوباره تلاش کنید آن را باز کنید.
شما می توانید از زودپز خود به عنوان یک ماهی تابه یا ظرف بزرگ برای آهسته گرم کردن غذا استفاده کنید. برای این امر شما می توانید یک درب شیشه ای برای زود پز خود خریداری کنید.
شما تقریبا قادر هستید تمام انواع غذاها را در زودپز خود آماده کنید: از جمله سوپ ها، پخت گوشت ها، ماهی و سبزیجات و همچنین دسرهای خوشمزه ای را نیز تهیه کنید. برای ایده ها و دستورالعمل های کامل لطفا به کتاب دستور العمل های تهیه غذایی که همراه این زودپز قرار دارد مراجعه و یا از وب سایت دیدن نمایید.
- منبع حرارت (اجاق گاز) را خاموش کنید.
- اجازه دهید زودپز شما خنک شود.
- بعد از باز کردن زودپز مطمئن شوید که تمام بخار از محفظه زودپز خارج شده و و نشان گر قفل در محل مناسب خود (بستگی به نوع زودپز دارد) قرار دارد.
- تمام قطعات دستگاه و واشرها را بررسی و تمیز کنید.
- اگر بعد از انجام این کارها زودپز شما همچنان دچار مشکل بود آن را (تمام قطعات) به مرکز خدمات پس از فروش ببرید.
در اکثر زود پزها حالت1 مختص سبزیجات و حالت2 مختص گوشت و غذاهای یخ زده هستند.
پخت مواد غذایی زمانی آغاز می گردد که سوپاپ تنظیم کننده فشار اجازه آزاد شدن منظم بخار را بدهد و صدایی به طور ممتد و منظم به گوش رسد، در این مرحله حرارت را کاهش داده و بر حسب دستور العمل مواد غذایی خود زمان پخت را مشخص کنید. در مدل های Nutricook زنگ دوم به عنوان هشدار پایان یافتن مدت زمان پخت به صدا در می آید.
تنظیم فشار مناسب برای پخت و پز طول خواهد کشید ولی زمان پخت یکسان خواهد بود(هنگامی که سوپاپ خروج بخار فعال شود)
استفاده از سبد برای بخارپز کردن اجباری است. برای جوشاندن مواد غذایی این انتخاب شما خواهد بود که از آن استفاده کنید یا خیر.
برای پخت و پز مستقیم در ظرف، همواره باید حداقل میزان مایعات که معادل دو پیمانه می باشد (25 سانتی لیتر یا 8.8 مترمکعب) باشد.برای بخارپز کردن 75 سانتی لیتر (26 مترمکعب) آب درون ظرف باشد.
حداکثر میزان پر کردن: بیش از 3/2 ارتفاع زودپز خود را پر از مایعات نکنید.
هشدار: اگر زود پز شما بدون وجود هیچ مایعی گرم شود برای بررسی بیشتر آن را نزد مرکز خدمات تایید شده ما ببرید.
زمان پخت برای گوشت و سبزیجات به فاکتورهای مختلفی بستگی داد، به عنوان مثال: زمان پخت گوشت یخ زده با گوشت تازه و یا زمان پخت گوشت گوسفند با گوشت گوساله ویا حبوبات خیس خورده با حبوبات خشک متفاوت است و همچنین تعبیر گوشت پخته شده برای مصرف کنندگان نیز تفاوت دارد، بهترین راهنما برای زمان پخت گوشت و سبزیجات ، سلیقه شما و تست کردن برای تامین نیاز مورد نظر شماست! زمانهای ذیل به صورت نسبی تنظیم شده و برای اعمال پخت بیشتر میتوانید به آنها اضافه کنید :
گوشت گوسفندی تازه: 30 الی 40 دقیقه
گوشت گوسفندی یخ زده : 35 الی 45 دقیقه
گوشت گوساله تازه : 40 الی 50 دقیقه
گوشت گوساله یخ زده 45 الی 60 دقیقه
حبوبات خشک و خیس نخورده : 10 الی 15 دقیقه
حبوبات خیس خورده (به مدت حداقل 3 ساعت): 5 الی 10 دقیقه
گوشت مرغ تازه : 20 الی 30 دقیقه
گوشت مرغ یخ زده : 25 الی 35 دقیقه
برای تمیز کردن کلیه قطعات، آب گرم به همراه مایع ظرفشویی برای تمیز کردن مناسب و کافی می باشد. دیگ این زودپز از جنس فولاد ضدزنگ بوده و قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی را دارد. واشرها، سوپاپ و دستگاه ایمنی پس از هر بار استفاده باید به شکل جداگانه تمیز و بررسی شوند و برای استفاده مجدد از ایمنی آنها اطمینان حاصل گردد. درب زودپز را در صورتی که پنل کنترل و واشر (بستگی به مدل زودپز دارد) را از روی آن جدا کنیم نیز می توانیم در ماشین ظرف شویی شستشو دهیم. از قرار دادن زودپزهای آلومینیومی در ماشین ظرف شویی خودداری کنید.
برای مدل های آلومینیومی، از بی کربنات سدیم به شکل مداوم استفاده کنید (دستورالعمل ها را مشاهده کنید). برای مدل های ساخته شده از استیل ضد زنگ، از پدها و مواد مخصوص تمیز کردن استیل های ضد زنگ استفاده کنید.
هرگز از سفید کننده ها استفاده نکنید.
واشرها باید سالیانه تعویض گردند. اگر فشار درون زودپز به حد مطلوب نرسد و بخار در اطراف درب زودپز جمع شده باشد باید بررسی کنید که واشرها به درستی نصب شده باشند.
- برای تعویض کردن واشر تمامی مدل ها واشرهای قدیمی را جدا کنید، مطمین شوید که عایق محفظه تمیز است. واشر جدید را با استفاده از انگشت خود به درون فضای آن فشار داده و جا سازی کنید. برای جلوگیری از هر گونه آسیب به واشر جدید از هیچ ابزاری استفاده نکنید.
درب را روی ظرف قرار دهید. اگر مدل زود پز شما دستگیره های متحرک دارد دسته ها را پایین بیاورید.
بله،ما توصیه می کنیم که بعد از هر پخت و پز به وسیله یک اسفنج و مایع شستشو واشر و درب استیل زودپز خود را تمیز کنید.
برای واشرهایی که قابلیت جدا شدن دارند، برای جاگذاری مجدد آنها،اطمینان حاصل کنید که قسمتی که حاوی نوشته ای می باشد در جهت مخالف درب باشد.
هرگز تایمر را در ظرف آب یا زیر شیر آب قرار ندهید، زیرا ضد آب نیست.
هرگز از حَلال استفاده نکنید.
فقط از یک پارچه خشک برای پاک کردن آن استفاده کنید.
بررسی کنید که واشر به درستی در داخل درب زودپز قرار گرفته باشد.
اطمینان حاصل کنید که نشان گر ایمنی یا نشان گر فشار به درستی قرار گرفته باشند. در صورت لزوم آن ها را جایگزین کنید.
پس از 10 سال استفاده، زودپز شما نیاز به توجه بیشتری دارد لذا آن را به مرکز خدمات تایید شده ما ببرید تا به صورت فنی بررسی گردد.
حالت چرخش درب ممکن است تا زمان آغاز فشار بدین گونه باشد. هیچ مشکلی ندارد و این یک مورد کاملاً طبیعی است.
به این پیچ ها تروکس گفته می شود. آنها دارای یک شکاف می باشند و می توانند با یک پیچ کوشتی صاف استفاده شوند، بنابراین هنگامی که یک دسته باز یا تعویض می گردد می توانید با یک پیچ کوشتی صاف آنها را سفت و محکم کنید (از محکم شدن دسته مطمئن شوید). این پیچ های تروکس در اکثر ابزار فروشی ها و یا سخت افزار فروشی ها موجود می باشند.
به خوبی بررسی کنید که هیچ گونه برآمدگی يا، شکستگی و یا خرابی بر روی دسته های باکالیتزودپز وجود نداشته باشند. اگر هیچ خرابی نبود لطفا پیچ ها را با استفاده از یک پیچ کوشتی محکم کنید. در حالتی که خرابی مشاهده کردید شما باید دستگیره ها را تعویض کنید.
وقتی در پخت غذایی به مانند برنج که هم حاوی پروتیین است و هم کربو هیدرات در دمای بالا پخته می شود، آمینو اسید ها و شکر موجود از هم جدا شده و باعث ایجاد رنگ خاکستری در برنج می گردند. این امر هیچ تاثیری بر روی طعم ندارد و خاصیت غذا کاملا حفظ می شود.
این نقطه ها و علامت ها مواد معدنی ذخیره شده در سطح استیل زودپز شما هستند که به طور طبیعی در آب ظاهر می شوند، مواد معدنی چون کلسیم، سیلیکون، منیزیم و آهن. شما لازم نیست در این مورد نگران باشید، این مورد به هیچ عنوان ایراد دیگ استیل محسوب نمیشود و یک واکنش طبیعی است.
موارد زیر را بررسی کنید:
هنگامی که درجه کنترل بخار به طور مداوم شروع به پخش بخار و ایجاد یک صدای ممتد میکند آیا شما حرارت را کم کردید؟
- پس از اتمام زمان پخت خروج بخار را انجام داده اید؟
شما اجازه دهید که بخار درون زودپز به آرامی خارج شود، در این زمان که غذا درون زودپز تحت فشار است به پختن ادامه خواهد داد.
زمان پخت بستگی به مقدار، اندازه مواد غذایی و سلیقه شخصی شما دارد.
این حالت در دقایق اولیه بسیار عادی است. اما اگر این حالت ادامه پیدا کند برنامه خروج بخار را انتخاب کرده و منتظر بمانید که نشانه گر فشار به پایین تر حد برسد سپس درب آن را باز کنید.
سوپاپ خروج بخار را باز کرده و آن را تمیز کنید و بررسی کنید که دریچه ایمنی به درستی در حال حرکت باشد.
زودپز خود را پر کنید: حداقل 250 میلی لیتر مایعات، و حداکثر 3/2 ارتفاع آن یا حتی کمتر(بسته به نوع مواد غذایی و دستور العمل تهیه آن)
- درب زودپز را ببندید: تمام زودپزهای ما به گونه ای طراحی شده اند که اگر درب آنها به درستی بسته نشود هیچ فشاری درون آنها ایجاد نمی گردد.
- مرحله پخت و پز: زود پز شما باید روی منبع حرارتی با درجه حرارت حداکثر قرار داده شود. سپس ظرف چند دقیقه دمای درونی آن به بیش از 100 درجه سانتی گراد (ما بین 110 تا 120 درجه بر حسب نوع و موقعیت سوپاپ تنظیم کننده فشار) می رسد. سوپاپ تنظیم کننده فشار به بخار اجازه خروج می دهد: سپس منبع حرارت کم شود و زمان پخت محاسبه گردد. این عملیات در مقایسه با پخت و پز معمولی در آب به نسبت 70 درصد باعث صرفه جویی در انرژی می گردد.
- انتهای پخت و پز: هنگامی که زمان پخت و پز غذا سپری شد، منبع گرما باید خاموش شود و تمامی بخار با قرار دادن سوپاپ تنظیم کننده فشار در موقعیت آزاد (خروج بخار) تخلیه شود. زودپز اکنون آماده باز شدن است. شما میتوانید عملیات تخلیه بخار را با قرار دادن زودپز زیر جریان آب سرد تسریع بخشید.
چنانچه قطرات بخار از اطراف درب زودپز چکه کنند لطفا موارد زیر را بررسی کنید:
- درب به درستی بسته شده باشد و واشر آن در مکان خود درون درب قرار گرفته باشد.
- آیا واشر درب کثیف است؟ اگر چنین است آن را تمیز کنید.
- آیا واشر در شرایط مناسبی قرار دارد؟ فراموش نکنید که هر ساله باید آن را تعویض کنید.
- آیا واشر درب هنوز هم سالم است؟
- آیا این مدل زودپز از مدل های معتبر است؟
- آیا پوشش آن آسیب دیده است؟
- آیا سوپاپ ایمنی و تنظیم کننده فشار تمیز است؟
- بررسی کنید که لبه دیگ زودپز شما آسیب ندیده باشد.
زودپز سیستم های امنیتی متعددی دارد که ایمنی کامل در پخت و پز را تضمین می کند.
- سیستم بسته شدن ایمن (بسته به مدل زودپز): زودپز به سیستم ایمنی مجهز است که اگر درب زودپز به خوبی یا کامل بسته نشده باشد مانع هر گونه افزایش فشاری می گردد، این سیستم ایمنی مانع از افزایش شاخص فشار پین قفل و افزایش فشار خواهد شد.
- سیستم باز شدن ایمن (بسته به مدل زود پز): اگر زودپز تحت فشار قرار داشته باشد نشانگر قفل بالا رفته و مانع از باز شدن درب زودپز می شود. برای پایین آمدن پین، باید فشار درون زودپز تخلیه شده و تنها پس از آن قادر خواهید بود که زود پز را باز کنید.پین نشان گر قفل یا نشانگر فشار (بسته به مدل زودپز)را بررسی کنید. باید در پایین تر درجه باشد تا درب زودپز باز شود.
- ایمنی با فشار بیش از حد: وقتی در زمان پخت و پز خروج بخار از محفظه بسته می شود، در این حالت سیستم ایمنی با فشار بیش از حد شروع به فعالیت می کند:
1) مرحله اول: سوپاپ ایمنی، بخار را خارج میکند.
2) مرحله دوم:واشر اجازه می دهد که فشار ما بین درب و محفظه درونی خارج شود.
3) مرحله سوم (بسته به مدل زود پز): نشان گر قفل به سمت بالا حرکت کرده و اجازه می دهد که فشار زودپز به تدریج خارج گردد.برای باز کردن زود پز خود، بعد از اتمام مراحل خنک سازی آن، پین نشان گر قفل باید به محل اولیه خود بازگشته باشد.
آن را برای بررسی به یکی از خدمات پس از فروش مجاز ما در امر سرویس دهی ببرید.
دمای زودپزهایی که بر روی اجاق های صفحه استفاده می شوند به طور تقریبی در حالت پخت گوشت به 118 درجه سانتی گراد و در حالت پخت سبزیجات به 111 درجه سانتی گراد می رسد.
در پخت غذا درون این زودپزها فشاری معادل 13 پوند بر اینچ مربع(پی اس آی) -0.9 یکا برای پخت گوشت و 8 اینچ بر اینچ مربع -0.55 یکا فشار برای پخت سبزیجات به وجود می آید.
تنها بدون گذاشتن درب زودپز مجاز به این کار هستید مخصوصا تفت اولیه مواد غذایی.
پخت مواد غذایی درون زودپز زمانی آغاز می گردد که سوپاپ تنظیم کننده فشار به طور منظم شروع به آزاد کردن بخار و ایجاد یک صدای منظم کند. در این مرحله شعله را کم کرده و از این لحظه مدت زمان پخت غذای خود را بر اساس دستورالعمل پخت آن محاسبه کنید.
درب زودپز را به سمت بالا بر روی زودپز بچرخانید، این امر باعث محافظت و طول عمر واشر درب زودپز شما می گردد.
- بررسی کنید که حداقل 250 میلی لیتر مایعات درون دیگ زودپز شما وجود داشته باشد.
- بررسی کنید که واشر به درستی نصب شده باشد. در برخی از مدل ها برآمدگی میخ مانندی بر روی درب زودپز قرار دارد و بر روی واشر یک سوراخ کوچک قرار دارد. اگر این برآمدگی و سوراخ واشر به درستی روی هم قرار نگیرند این امر فشار درون زودپز را تحت تاثیرقرار می دهد.
- واشرها ممکن است کثیف باشند و یا از جای خود پیچیده و منحرف شده باشند و یا نیاز به تعویض داشته باشند. واشر باید سالیانه تعویض گردد.
- دریچه تنظیم کننده را بررسی کنید و اطمینان حاصل نمایید که با هیچ ماده غذایی مسدود نشده باشد.
- بررسی کنید که لبه زودپز در شرایط خوبی قرار داشته باشد و هیچ ماده ای از آن نشت نکرده باشد.
- سوپاپ تنظیم کننده در موقعیت صحیحی قرار نگرفته باشد و این تنظیم کننده در موقعیت های 1 یا 2 (بسته به مدل زودپز) نباشد.برای آگاهی از روش مناسب مدل دستگاه خود به دفترچه راهنمای آن مراجعه کنید.
-
بررسی کنید شعله کم نباشد. همیشه از شعله بالا برای بالا بردن فشار درون زودپز خود استفاده کنید. وقتی این کار را انجام دادید، و موفق به ایجاد جریان بخار قوی درون محفظه زودپز شدید منبع گرما را کم کنید و تایم بندی پخت غذا را آغاز کنید. تمام دستورالعمل های پخت و پز مستلزم پایین آوردن شعله و منبع گرما بعد از رسیدن به فشار مطلوب هستند.
- ممکن است نشان گر قفل گیر کرده باشد. این یک پین نشان گر قفل یا نشان گر فشار است (بسته به مدل زودپز) که با افزایش فشار بالا می یاید و با کاهش آن پایین. اگر این پین حرکت نکند ممکن است نیاز به تمیز شدن داشته باشد. به دفترچه راهنمای تمیز کردن و دستور العمل های مربوط به مدل خاص خود مراجعه کنید.
- بررسی کنید که درب زودپز را به درستی در جای خود قرار داده باشید.
زودپز ها با هدف ماندگاری و سازگاری با نیاز یک خانواده طراحی شده است.
در این جا ظرفیت های مطلوب بر حسب لیتر ذکر شده اند:
1 تا 4 نفر: 3 تا 4.5 لیتر
4 تا 6 نفر: 6 لیتر
6 تا 8 نفر: 7.5 تا 8 لیتر
7 تا 10 نفر: 10 لیتر
به این دلیل که پخت و پز تحت فشار بسیار سریع تر از روش های پخت و پز سنتی انجام می گردد.
بنابراین،زمان های پخت و پز باید به خوبی تحت نظر قرار گرفته شوند.
برخی از مدل ها دارای برنامه هایی خاصی برای پخت و پز گوشت و سبزیجات هستند،که برای پخت و پز مطلوب و بهینه طراحی شده اند.
پخت و پز در این زودپزها می تواند به شکل جوشاندن (مواد غذایی در مایعات با یا بدون استفاده از سبد) یا بخار پز کردن (مواد غذایی از طریق قرار داده شدن در سبد و بالاتر از علامت آب)باشد.
همچنین می توان از این زودپز برای نیم جوش کردن (جوشیدن به شکل آهسته)سرخ کردن مواد غذایی و یا آرام پز کردن مواد غذایی با درب بسته و بدون افزایش فشار استفاده کرد.
خیر، تایمر برای مصرف مشخصی طراحی شده است.
تایمر دو مرحله پخت و پز، فشار و پخت و پز ملایم را طراحی مدیریت می کند،بنابراین باید در مکان مورد نظر بر روی درب زودپز قرار داده شود.
بله،عدم استفاده از مایعات به طور جدی به زودپز آسیب می رساند.
خیر، ما به شدت به شما توصیه می کنیم که از زودپز برای سرخ کردن استفاده نکنید زیرا ممکن است آسیب ببیند.
لطفا به بخش مراکز خدمات پس از فروش ما در وب سایت رفته و در صورت نیاز به خرید لوازم جانبی، با نزدیک ترین مرکز خدمات پس از فروش ما تماس بگیرید.
اطلاعات دقیق تر را می توانید، بر روی کارت گارانتی شرکت گروپ سب پارس مشاهده کنید و یا به بخش مربوط به گارانتی در وب سایت ما مراجعه کنید.