آبگوشت
زمان تهیه : 1 ساعت
مناسب برای : 5 نفر
موارد لازم
- گوشت گوسفند : 600گرم
- دنبه : 100 گرم
- پیاز متوسط : 1 عدد
- نخود و لوبیا سفید : 150 گرم
- گوجه فرنگی : 2 عدد
- سیب زمینی : 2 عدد
- لیمو امانی : 2 عدد
- زرد چوبه : 1 قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- نخود و لوبیا را پاک کرده و بشویید و از شب قبل خیس کنید.
- گوشت را تکه تکه کنید و بشویید، پیاز را پوست کنده و چهار قاچ کنید، آب نخود و لوبیا خیس شده را خالی کرده و در زود پز بریزید.
- زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. وقتی که گوشت، نخود و لوبیا کاملا پخته شدند، سیب زمینی ها را پوست کنده و به آبگوشت اضافه نمایید.
- یک قاشق رب گوجه فرنگی، و به اندازه کافی نمک و فلفل و پودر دارچین، دو عدد لیمو عمانی را بریزید و بگذارید سیب زمینی ها بپزد.
- پس از پختن تمام مواد، باید در حدود ۴ لیوان آب در دیگچه باقی بماند.