آبگوشت

مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 1 ساعت
مناسب برای : 5 نفر

موارد لازم

  •  
  • گوشت گوسفند : 600گرم
  • دنبه : 100 گرم
  • پیاز متوسط : 1 عدد
  • نخود و لوبیا سفید : 150 گرم
  • گوجه فرنگی : 2 عدد
  • سیب زمینی : 2 عدد
  • لیمو امانی : 2 عدد
  • زرد چوبه : 1 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  •  

دستور پخت

  1. نخود و لوبیا را پاک کرده و بشویید و از شب قبل خیس کنید.
  2. گوشت را تکه تکه کنید و  بشویید، پیاز را پوست کنده و چهار قاچ کنید، آب نخود و لوبیا خیس شده را خالی کرده و در زود پز بریزید.
  3. زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد. وقتی که گوشت، نخود و لوبیا کاملا پخته شدند، سیب زمینی ها را پوست کنده و به آبگوشت اضافه نمایید.
  4. یک قاشق رب گوجه فرنگی، و به اندازه کافی نمک و فلفل و پودر دارچین، دو عدد لیمو عمانی را بریزید و بگذارید سیب زمینی ها بپزد.
  5. پس از پختن تمام مواد، باید در حدود ۴ لیوان آب در دیگچه باقی بماند.