سبزی پلو با ماهیچه

صفحه نخست » دستورات غذایی » سبزی پلو با ماهیچه
مواد اولیه غذای نهایی
زمان تهیه : 2 ساعت
مناسب برای : 4 نفر

موارد لازم

  •  
  • گوشت ماهیچه : 500گرم
  • پیاز متوسط : ۱ عدد
  • روغن : 7 قاشق غذاخوری
  • زعفران : 2 قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
  • ادویه کاری : به مقدار لازم
  • سبزی پلویی : 1 بسته
  • آب : 3 لیوان
  • روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
  • برنج : 5 پیمانه
  •  

دستور پخت

  1. در ابتدا برنج را به مدت نیم ساعت در آب نمک خیس کنید. برای تهیه این غذا باید یک زودپز فراهم کنید. آن را روی حرارت قرارداده و کمی روغن بریزید.
  2. سپس پیاز را بشورید و درون زودپز ریز کنید. کمی آن را تفت داده تا از حالت خامی درآمده و طلایی رنگ گردد.
  3. در ادامه گوشت ماهیچه را که خوب شستشو داده اید به پیاز اضافه کنید و ۳ لیوان آب درون زودپز بریزید و درب زودپز را ببندید تا گوشت خوب پخته شود و آب آن حسابی تبخیر شود و گوشت اصطلاحا جا افتاده شود. (حداکثر پس از پخت، گوشت باید یک ملاقه آب داشته باشد.)
  4. در قابلمه ای دیگر که روی حرارت قرار داده اید، آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس برنج را در قابلمه ی آب جوش بریزید و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید. سعی کنید وقتی برنج دانه تر است آن را بردارید.
  5. در قابلمه مورد نظر ۳ قاشق روغن بریزید و نصف لیوان آبجوش اضافه کنید. برنج آبکش شده را آرام آرام در قابلمه بریزید و سبزی را لا به لای آن روی برنج بپاشید.
  6. چهار قاشق روغن و آب گوشت روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
  7. زعفران ساییده شده را در آب حل کنید. می توانید یک تکه یخ نیز به زعفران اضافه کنید و آن را روی سماور یا حرارت ملایم بگذارید تا هم دم بکشد هم رنگ و بوی زعفران بهتر به مشام برسد.
  8. وقتی برنج دم کشید یک یا دو کفگیر از پلو را در زعفران آماده شده بریزید و خوب مخلوط کنید.
  9. سبزی پلو دم کشیده را در دیس بریزید و گوشت را روی آن بگذارید. می توانید برنج زعفرانی را دور تا دور گوشت تزیین کنید یا حتی می توانید گوشت را در ظرفی جداگانه بکشید و با حلقه های لیموترش تزیین کنید و میل بفرمایید! امیدوارم از طعم لذت بخش و عطر سبزی هایی که در این غذا به کار می رود در کنار خانواده نهایت لذت را ببرید.