سبزی پلو با ماهیچه
زمان تهیه : 2 ساعت
مناسب برای : 4 نفر
موارد لازم
- گوشت ماهیچه : 500گرم
- پیاز متوسط : ۱ عدد
- روغن : 7 قاشق غذاخوری
- زعفران : 2 قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
- ادویه کاری : به مقدار لازم
- سبزی پلویی : 1 بسته
- آب : 3 لیوان
- روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
- برنج : 5 پیمانه
دستور پخت
- در ابتدا برنج را به مدت نیم ساعت در آب نمک خیس کنید. برای تهیه این غذا باید یک زودپز فراهم کنید. آن را روی حرارت قرارداده و کمی روغن بریزید.
- سپس پیاز را بشورید و درون زودپز ریز کنید. کمی آن را تفت داده تا از حالت خامی درآمده و طلایی رنگ گردد.
- در ادامه گوشت ماهیچه را که خوب شستشو داده اید به پیاز اضافه کنید و ۳ لیوان آب درون زودپز بریزید و درب زودپز را ببندید تا گوشت خوب پخته شود و آب آن حسابی تبخیر شود و گوشت اصطلاحا جا افتاده شود. (حداکثر پس از پخت، گوشت باید یک ملاقه آب داشته باشد.)
- در قابلمه ای دیگر که روی حرارت قرار داده اید، آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس برنج را در قابلمه ی آب جوش بریزید و وقتی کمی نرم شد آبکش کنید. سعی کنید وقتی برنج دانه تر است آن را بردارید.
- در قابلمه مورد نظر ۳ قاشق روغن بریزید و نصف لیوان آبجوش اضافه کنید. برنج آبکش شده را آرام آرام در قابلمه بریزید و سبزی را لا به لای آن روی برنج بپاشید.
- چهار قاشق روغن و آب گوشت روی برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.
- زعفران ساییده شده را در آب حل کنید. می توانید یک تکه یخ نیز به زعفران اضافه کنید و آن را روی سماور یا حرارت ملایم بگذارید تا هم دم بکشد هم رنگ و بوی زعفران بهتر به مشام برسد.
- وقتی برنج دم کشید یک یا دو کفگیر از پلو را در زعفران آماده شده بریزید و خوب مخلوط کنید.
- سبزی پلو دم کشیده را در دیس بریزید و گوشت را روی آن بگذارید. می توانید برنج زعفرانی را دور تا دور گوشت تزیین کنید یا حتی می توانید گوشت را در ظرفی جداگانه بکشید و با حلقه های لیموترش تزیین کنید و میل بفرمایید! امیدوارم از طعم لذت بخش و عطر سبزی هایی که در این غذا به کار می رود در کنار خانواده نهایت لذت را ببرید.